skip to Main Content

 

Over ons

Het Symposium Rouw & Verlies is een initiatief van Stichting Nabestaandenzorg en Stichting Bretels. De middag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een aantal partners waar we ontzettend blij mee zijn.

Heb je vragen of opmerkingen over het symposium?
Dan kun je ons gezamenlijk bereiken via info@symposiumrouwenverlies.nl

Of telefonisch via:
06-51117282 Linda Frank, Stichting Nabestaandenzorg
06-41556889 Nicky Westerhof, Stichting Bretels

 

Stichting Bretels zet zich in voor jonge gezinnen die een ouder gaan verliezen of hebben verloren. De stichting is een initiatief van zussen Suzanne, Femke en Nicky Westerhof die in 2004 hun moeder Els op 46-jarige leeftijd hebben verloren. De stichting ondersteunt gezinnen op individuele basis, afhankelijk van de behoefte. Daarnaast organiseert de stichting bijeenkomsten voor ouders (Bretels Bijeen) en kinderen & jongeren (Bretels Bondgenoten). Aan de stichting zijn speciaal opgeleide vrijwilligers verbonden.

www.stichtingbretels.nl
info@stichtingbretels.nl
https://facebook.com/stichtingbretels.nl

Stichting Nabestaandenzorg is het informatiepunt waar mensen die maken hebben met verlies terecht kunnen met hun vragen en zorgen. Naast de praktische, emotionele een sociale ondersteuning kan ook worden deelgenomen aan Het Rondje van… een ontmoetingsplek voor nabestaanden.

In samenwerking met de gemeente Haarlem organiseert de stichting de herdenkingsavond op begraafplaats Akendam en de Lichtjesavond op begraafpark Kleverlaan.

www.stichting-nabestaandenzorg.nl
info@stichting-nabestaandenzorg.nl
https://facebook.com/nabestaandenzorg

Back To Top